REUNIÓ GENERAL 27 febrer 2018

M Carme Dragó saluda a les assistents. A les 17:15 h amb la assistència de 19 sòcies

Montse Branera, passa llista de las delegades dels diferents tallers.                                                Informa: Sortida al Teatre Condal dijous 5 d’abril a les 8:30 h per veure “El fantasma de Canterville” de Joan Yago a partir de l’original d’Oscar Wilde Direcció: Josep Maria Mestres. Repartiment:  Joan Pera, Pep Sais , David Olivares , Betsy Túrnez, Elisabet Casanovas i Òscar Castellví.                                                                                                                                      Per apuntar-se dimarts 6 i 13 de 6 a 7de la tarda, preu 23€ Tornada en autocar.   Trobada per anar-hi a la parada del TRAM La Sardana a les 6:30 de la tarda.

Carme Lahoz, Comenta que divendres 2 de març es farà un Cinefòrum a les 16:30h. Es projectarà la pel·lícula: Figuras Ocultas Hidden Figures, és una pel·lícula biogràfica nord-americana Director: Theodore Melfi La pel·lícula començarà mitja hora abans per adhesió a la setmana de la Reforma Horària.

Dolors Algué, informa: El Sopar de les Dones d’Esplugues serà divendres 9 de març a les 21:30 al CEM Les Moreres. Preu 17€ per apuntar-se dimarts 27 i 6 març de 6 a 7 de la tarda. A les 20:30, actuació de la cantant Beth. Entrada lliura.                                                                             Valoració de la Sortida Cultural del divendres 23 de febrer a la Colònia Güell, molt positiva, la guia fantàstica, perfecte.

Katy Mora, comenta la 1ª edició de la Setmana dels Horaris, del 26 de febrer al 2 de març de 2018.

Carme Dragó, comenta que el 8 de març Dia de la Dona no fem festa, cada professora que faci el que decideixi amb les alumnes.                                                                                                             Torna el taller d’escacs a partir de dimarts 10 d’abril de 6:30 a 7:30h. Al tauló d’anuncis hi ha una llista per apuntar-se.

Dimecres 14 de març a les 8 h de la tarda, Missa funeral a la parròquia de Sant Mateu per l’anima de la sòcia Fina González.

 

Es dona per acabada la reunió.

Propera reunió 20 de març.